„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/2015. március 21., szombat

I Love Spring Book Tag


Sziasztok! Szerintem most már mindenki megérezte a tavasz eljövetelét, és lecserélte a téli kabátját dzsekire, a bundás csizmáját kis cipőre, és talán a kocsiját is biciklire, ja és megfogadta, hogy fogyókúrázni fog, hiszen hamarosan vetkőzni kell! :) Vagy egyszerűen csak - ahogy én is - élvezi a napsütést, és többet van a szabadban. Ennek örömére a Kis Könyves Bloggerek csapatával úgy döntöttünk, hogy egy kis tavaszi hangultatot varázsolunk a blogunkra egy Book Tag segítségével -reménykedve, hogyha eddig még nem is, de most már mindenkinek meghozzuk a tavaszi hangulatát. Ha kíváncsiak vagytok, hogy fogjuk ötvözni ezt a zöldellő, madárcsicsergő évszakot az olvasással, és kedvenc könyveinkkel, hát akkor olvassátok végig ezt a 7. rövid kérdést, amelyekben választ kaphattok a tavaszi olvasási szokásainkkal kapcsolatban.1. Milyen a tavasz ott, ahol élsz?
Nos, én az ország észak-nyugati csücskében élek, úgyhogy akármilyen évszak van éppen, nálunk mindig fúj a szél, és gyakran elég nagy sebességgel. Ha ettől eltekintünk, akkor azt mondanám, hogy a március eléggé változó - hiszen habár idén nagyon jó idő van, két évvel ezelőtt még egy elég kellemetlen "hóhelyzet" nehezítette a március 15.-ei ünnepséget. De azért ahogyan egyre jobban megyünk bele a nyárba, az idő is folyamatosan melegszik.

2. Melyik könyvet várod legjobban idén tavasszal.
Nos, áprilisban ismét megrendezik a a Nemzetközi Könyvfesztivált, ahol renget nagyon jó könyv jelenik meg. Néhányat kiemelnék:
Gayle Forman - Itt voltam
Jamie McGuire - Beautiful Oblivion
Amit a legjobban várom:
Rebecca Donovan - Out of Breath

A könyvfesztivál pontos időpontja: 2015. április 23-26


3.Mutass egy olyan könyvborítót, ami a tavaszra emlékeztet!

4. Hol fogsz olvasni idén tavasszal?
Nincs konkrét helyem, ami az évszakhoz köthető, de az biztos, ha már napozó idő van, és az időm is engedi, akkor mindig kiülök hátra az udvarra, egy könyvvel, vagy a kindlimmel a kezemben és közben süttetem magam. Hamar megy az idő és legalább barnulok, vagyis inkább pirulok közben. A naptejet sose felejtsd el!!!!

5. Mutass egy borítót, amin rajta van a nap!

6. Kedvenc tavaszi olvasmányod?
Nekem most hirtelen Sarah Dessentől az Álom két keréken jutott eszembe. Tudom, hogy az inkább nyári, de valahogy a jó időről, és a biciklizésről ez ugrott be :) Nagyon jó könyv. 

7. Keress egy borítót, amin sok szín van!
A LOL könyvek elég színesek :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése