„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2016. június 21., kedd

Születésnapi nyereményjáték




Sziasztok. Nem olyan régen - pontosan június 5-én -  ünnepelte a blogom második születésnapját, így végre elérkezhetett az idő egy újabb nagyobb nyereményjáték meghirdetésének. Most egy kicsit jómagam is ünneplek, hiszen túl vagyok egy elég nehéz időszakon, és most kissé úgy érzem, hogy kitört a vakáció (persze munka mellett). A félév megpróbáltatásai az olvasásokra és ezáltal a blogomra is rányomta bélyegét, én legalábbis azt gondolom, hogy nem teljesítettem száz százalékon. Most már viszont igyekszem ezt bepótolni és gőzerővel működni, és mi sem lehetne jobb ,,kezdet", mint egy nyereményjáték, amivel a Ti kedveteket is jobbá tehetem. Ahogy az lenni szokott, ismét a könyvjelzőkön van a hangsúly, ami minden könyvmoly legkedvesebb értéke a könyvek után természetesen, még akkor is, ha igazából minden létező dolgot felhasználunk arra, hogy megjelöljük hol tartunk éppen aktuális olvasmányunk során, csak éppen a könyvjelzőnket nem... Én legalábbis gyönyörködni szeretek bennük a legjobban :D, könyvjelzőnek viszont előszeretettel a bérletemet használom, mivel minden nap ingázok a munkahelyemre, így praktikus és hasznos is egyben. 

Na, és mivel ez egy nagyon jó téma, amit érdemes feszegetni, arra kérlek benneteket, hogy a kommentekbe írjátok meg, hogy Ti mit szoktatok könyvjelzőként használni, egyrészt. Másrészt pedig arra lennék nagyon kíváncsi, hogy mégis ki hogyan talált rá a blogomra. Közösségi oldalon, könyves csoporton, a jó öreg google segítségével, vagy éppen a nyereményjáték kapcsán? Tényleg nagyon érdekel ez engem és örülnék a visszajelzéseknek. Továbbá pedig - ahogy az lenni szokott - kérlek mindenkit, hogy írja meg azt, hogy melyik nyereményt szeretné a legjobban megnyerni. Ez is nagyon fontos lenne, hogy elkerüljük a későbbi bonyodalmakat.


Ezen kívül pedig a további kitöltésre váró rész a dobozban, a felsorolt facebbokos oldalak látogatása, és lájkolása. A nyereményjáték linkjének megosztása. Ami pedig nem kötelező, de pontot ér: követés a molyon és feliratkozás a webhelyre.

És akkor a lényegre rátérve lássuk a nyereményeket

  1. Kerstin Gier - A fiúk olyanok, mint a rágógumi aláírt példány + kilincsakasztó
  2. David Levithan - Engedj közelebb könyve
  3. 2 db Katie McGarry könyvjelző
  4. Tammara Webber által aláír kártyák (2 Easy, 1 Breakable, 1 Sweet)
  5. On Sai - Apa randizhatok egy lovaggal? beleolvasó + KMK könyvjelzők
  6. E. L. James Grey aláírt kártya
  7. 2 db Könyvmolyképzős kilincsakasztó
  8. 4 db rajzos könyvjelző











*A félreértések elkerülése végett úgy fényképeztem le a nyereményeket, ahogyan azokat együtt, vagy egyedül fogjátok megnyerni.



Végül pedig a kitöltésre váró doboz

75 megjegyzés:

  1. Én zsebkendőt szoktam használni könyvjelzőnek, mert az mindig van kéznél és a rendes könyvjelzőim meg mindig valahol máshol bújkálnak :)
    A blogra a moly-on találtam rá :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Először is Boldog Blogszülinapot! Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek a nyereményjátékban. Moly-on is követlek már elég régóta és rendszeresen olvasgatom a bejegyzéseidet. A blogod átlátható, jól megírt, figyelemfelkeltő értékeléseid vannak.
    Könyvjelzőket saját magam szoktam csinálni, mindig kapok valamilyen aranyos kis csomagolópapírt és azokból készítem el őket.

    További szép napot!
    Turbucz Viktória

    VálaszTörlés
  4. Ez pedig lemaradt: David Levithan - Engedj közelebb könyve című könyvét szeretném megnyerni, még nem volt alkalmam elolvasni de a szerző nagy kedvencem.

    VálaszTörlés
  5. Szia, boldog szülinapot :-D van egy kis gyöngyös könyvjelzőm, mindig ezt használom. Nayon régóta követlek. Legelőször is a facebookon találtam rád.
    David Levithan: Engedj közelebb című könyvét szeretném
    üdv: Adri :-)

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)

    Én ennek a nyereményjátéknak a hírével jutottam el a blogodhoz. Kicsit szét is néztem, külön örülök, hogy egyszerű, átlátható, nincsen túlbonyolítva a megjelenés! :)
    Könyvjelzőként sok esetben sima papírkönyvjelzőt használok, de nálam is előkerül néha a bérlet/jegy, zsebkendő, de sok könyvjelzőt készítettem már magamnak, hajtogattam papírból kis sarokkönyvjelzőt, de hímeztem is már sok könyvjelzőt magamnak.
    A nyeremények közül a legjobban David Levithan - Engedj közelebb! című könyvére fáj a fogam, de a rajzos könyvjelzők is nagyon szimpatikusak. :)
    Köszönöm a játékot a többi könyvmoly nevében is, és még sok Boldog Blogszületésnapot kívánok! :)

    Üdvözlettel,
    Cetti

    VálaszTörlés
  7. Szia! Én a moly facebook oldalán találtam rá a blogodra. Megtetszett a neve ^_^ (tejszínhabzsoló :-D ) valamint gondoltam megpróbálom a nyereményjátékot is. Gratulálok a blogodhoz és sok boldog szülinapot :-)
    Könyvjelzőként pedig egy mágneses Huskey kutyás könyvjelzőt szoktam használni.
    Sok sikert a továbbiakban is!

    Én az 1.nyereményt választanám , a Kerstin Gier - A fiúk olyanok, mint a rágógumi aláírt példány + kilincsakasztót. De bármelyiknek nagyon örülnék, nagyon szuperek a rajzos könyvjelzők is.

    Üdv: Heni

    VálaszTörlés
  8. Szia! Először is Boldog Blogszülinapot! :)
    Már nem emlékszem, hogy találtam rá a blogodra, csak azt tudom, hogy egy jó ideje követem már :)
    Van pár könyvjelzőm, de valamiért sosem használom azokat. Inkább megjegyzem az oldalszámot, ahol éppen járok :)
    Legjobban a 2 db Katie McGarry könyvjelzőknek vagy Tammara Webber által aláír kártyáknak (2 Easy, 1 Breakable, 1 Sweet) örülnék.
    Köszönöm a lehetőséget! :)
    Ui: a rafflecopter dobozt Marsai Éva néven töltöttem ki

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    A facebooknak köszönhetően bukkantam rád és a blogodra. Nem böngésztem még teljesen végig, de amit láttam az tetszik. Csak így tovább! :)

    Könyvjelzőként általában azt használom, ami éppen a kezembe akad, vagy épp igyekszem megjegyezni az oldal vagy a fejezet számát. Volt már papírzsepi, bérlet, vonat/buszjegy, valami cetli, stb... :D Konkrét könyvjelző is akad, de azokat mindig félek, hogy elveszítem, ezért inkább otthon őrzöm őket. :D

    Ha netán engem választanál ki, akkor a 4. ajándék-pakknak örülnék a legjobban (Tammara Webber által aláír kártyák (2 Easy, 1 Breakable, 1 Sweet)). :)

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Van egy könyvjelző gyűjteményem, azokat használom mindig. Mindenféle van köztük, saját készítésű, műanyag, naptáras, promóciós, stb :)
    A Moly facebookos csoportjában talàlkoztam az oldallal. :)
    És nagyon szeretném a kmk-s kilincsakasztókat megnyerni. :)

    VálaszTörlés
  11. Üdv !
    Először FB-n majd később a moly.hun találtam rá a blogra :)
    Könyvjelzőnek pedig , kezdetben ami a kezem ügyébe került pl blokk , telefon tok , számológép , papírzsepi.. vagyis bármi ami a célnak megfelelt :D DE már szerencsémre szereztem annyi könyvjelzőt hogy nem kellenek szükség megoldások :)
    A nyeremények közül pedig David Levithan - Engedj közelebb című könyv érdekelne :)

    Lizz

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    A blogra most találtam rá, a nyereményjáték alkalmából, és már olvasgattam is pár bejegyzést, és nagyon tetszik :).
    Mivel legtöbbet itthol és suliban olvasok, elég sok mindent szoktam használni könyvjelzőnek. Zsebkendő, papírdarab, ceruza, WC papír, a takaróm széle, az ujjam. Még sorolhatnám, de félek holnapig sem fogom befejezni :D.
    A 2 db Katie McGarry könyvjelzőt szeretném megnyerni. :)

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    A blogra én is most találtam rá a moly.hu-nak köszönhetően, de már az oldalt is lájkoltam fb-n, hogy minél többet olvashassak tőled. :)
    Olvasáshoz szeretek használni könyvtárból szerzett mini naptárt, ami könyvjelzőnek tökéletesen megfelel, de ha épp nincs nálam semmilyen igazi könyvjelző, akkor zsepit használok, természetesen csak tisztát :D
    Bármelyik könyvjelzőnek vagy kilincsakasztónak nagyon örülnék, úgyhogy én azok közül szeretnék nyerni. :)

    Lilla (Faythe)

    VálaszTörlés
  14. Szia, a Facebookon találtam rá a blogodra, többnyire KMK-s könyvjelzőket használok, mivel van belőlük egy csomó, de mindig igyekszem a könyvhöz illőt választani.

    VálaszTörlés
  15. Szia! Nehéz megmondani hogy hogy ís találtam rád, de a Szürke ötven árnyalatáról kerestem a netten. Hallottam róla hogy milyen jó könyv. És először a blogodat, adta ki, másod jár pedig a facebookon találtam rád.Nagyon tetszett hogy akár mikor rá kattintottam bármelyik helyre te mindig valami jót találtam és elolvastam. Neked és régi munkahelyemnek köszönhetem, hogy újra az olvasás lett a kedvenc idő töltésem. És bár nem szokásom játszani mert nem szoktam nyerni, de van valami ami nagyon megtetszett és nem más mint, E.L. James Grey aláírása. Így talán lenne egy emlékem töled!

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. A moly.hu-n találtam rá erre a blogra. Ezután lájkoltam a facebook oldaladat is. Nagyon jó értékeléseket írsz. Bármelyik ajándéknak örülnék. Mindegyik nagyon jó. :)

    VálaszTörlés
  19. Szia! :)

    Én általában készítek könyvjelzőket az adott könyvhöz, és azokat használom. Nagyon ritkán szoktam egy papírdarabot használni:)

    A blogodat Moly.hu-n találtam meg először, majd a Facebook-on is láttam.:)

    A nyeremények közül leginkább a Tammara Webber által aláír kártyáknak örülnék, de igazából mindegyik ajándék szuper.:)

    Köszi a lehetőséget a játékra.:)

    VálaszTörlés
  20. Szia!

    A molyon találtam rád, de az FB oldalt már rég lájkoltam - biztos valamilyen blogturné vagy nyereményjáték miatt. Én eléggé rendes vagyok, így a könyvekbe szép könyvjelzőket rakok, az egyre terebélyesedő gyűjteményem valamelyikét.

    Köszönjük szépen a lehetőséget!

    Ja, és a Kerstin Gier könyvnek örülnék a legeslegjobban :))

    Flóra

    VálaszTörlés
  21. Szia! :)
    Először is Boldog Blogszülinapot és köszönöm szépen a játéklehetőséget :)
    A blogra a nyereményjáték útján találtam rá, de biztosan szét fogok nézni, igényesen néz ki a blog :)
    További sok sikert a blognak és sok olvasót! :)

    VálaszTörlés
  22. Szia! Néha szoktam olvasni egy-egy bejegyzést, ha facebook-on belefutok, de most a nyereményjáték kapcsán találtam ide! :) Könyvjelzőnek bolti számlákat használok. :D Mindig van kéznél belőle. Az Engedj közelebb című könyvet áhítozom megnyerni. :)

    Köszi a lehetőséget! Boldog szülinapot és sok olvasót kívánok!

    Viki

    VálaszTörlés
  23. Szia! :)

    Boldog BlogSzülinapot és még sokszor ennyit!
    Én először még anno facebookon találkoztam az egyik csoportban a neveddel, így kerültem el aztán a facebookos oldaladra, majd a blogodra. :)
    A másik pedig, hogy könyvjelzőnek igazából bármit tudok használni. Olyan rigolyám van, hogy amelyik könyvhöz van könyvjelzőm, akkor azt csak ahhoz használom, de a többihez találékonyan kiválasztom, ami épp a közelemben van, persze ügyelve arra, hogy ne hagyjon rajt nyomot és semmi kárt ne tegyen a könyvben.
    Köszi szépen a nyereményeket, nagyon kedves Tőled! Személy szerint a Könyvmolyképzős kilincsakasztóknak örülnék nagyon. :)

    VálaszTörlés
  24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  25. Szia! :)
    Én egy Szürke ötven árnyalatával kapcsolatos oldalon láttam az oldalt, ahol ezt a nyereményjátékot kiposztolták.
    Könyvjelzőként általában a könyvekhez kapott szórólapokat használom,mert azt nem sajnálom, ha véletlenül meggyűrődik. A szürke ötven árnyalata a kivétel, aminél a borítókon levő képpel ellátott könyvjelzőm van. :)
    Én az E. L. James Grey aláírt kártyát szeretném nagyon, mert az passzolna a Grey című könyvemhez. :)

    VálaszTörlés
  26. Szia! :)
    Először is Boldog Szülinapot!
    Én a facebookon találtam meg a blogodat.
    Kb mindent használok könyvjelzőnek :D Vannak rendes könyvjelzőim de volt már papírzsepi olvasó jegy szórólap régi vonatbérlet is.
    A nyeremények közül pedig Tammara Webber által aláír kártyák érdekelnének a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  27. Szia :)
    Boldog Blogszülinapot. A blogodra Facebookoon találtam rá :)
    A nyeremények közül David Levithan engedj közelebb könyvének örülnék .)

    VálaszTörlés
  28. Szia! :)
    Én a molyon találtam rá a blogodra (ami egyébként nagyon tetszik, mert könnyen áttekinthető).
    Nekem van egy minyonos könyvjelzőm, amit egy barátnőmtől kaptam. Ha az pont nincs nálam zsebkendőt használok. :D
    Én David Levithan - Engedj közelebb című könyvét szeretném megnyerni! :)
    Jajj és boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  29. Szia! Facebook-on az egyik könyves csoportban találtam rá a blogodra! (Ami egyébként nagyon tetszik! Csak igy tovább!!) Legtöbbszőr könyvjelzőt használok (van kb 30különböző), persze igy is előfordul, hogy telefont, valamilyen kupont, egy papir fecnit, kistükröt használok könyvjelző gyanánt, vagy megjegyzem az oldalszámot és becsukom..vagy rosszabbik esetben nem jegyzem meg és utána keresgetem, hogy hol is jártam...:D
    Aminek nagyon-nagyon örülnék, ha megnyerném az David Levithantól az Engedj közelebb cimű könyv!!;) Persze bármelyik nyereménynek örülnék, egyedül talán a Gray-esnek nem.:(
    Köszönöm a lehetőséget! :) Boldog szülinapot.:)

    VálaszTörlés
  30. Boldog Szülinapot!
    Szia!
    Nekem a könyvtárunkban ajánlotta az egyik ismerőm. Igazából nekem az a könyvjelzőm ami éppen a kezembe akad (legtöbbször buszjegy).:)
    Én az On Sai - Apa randizhatok egy lovaggal? beleolvasó + könyvjelzős csomagot szeretném megnyerni.
    Még egyszer gratulálok és Boldog Szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  31. Drága! :3
    Hű, őszintén, bármi, ami a kezem ügyébe akad, az könyvjelző.
    Elmondom, mi volt az eltelt egy hónapban a könyvjelzőm: a kettes matek röpim, amit pici cetlire kellett írni (15x15 lapra), a lejárt színházi bérletem, unalmamban kidíszített papírzsebkendő, és persze a normális könyvjelzők, feltéve ha otthon kezdem el az olvasást.
    Őszintén megvallom, bárminek örülnék. A könyveknek is, persze, bár most könyvjelzőkből fogytán vagyok. :D Mégis, a Kerstin Grier könyv+könyvjelzőt választom. ^^
    Kellemes vakációt neked! ^^

    VálaszTörlés
  32. Szia! Boldog szülinapot! :)
    A blogodra googlen keresztül találtam rá. Már nem is tudom mit kerestem és kidobta, aztán azóta néha bekukkantok és olvasgatok. :) Könyvjelzőnek legtöbbször papírfecniket használok, vagy ha esetleg kézügyben van egy rendes könyvjelző akkor azt. :D
    Én a Kerstin Gier - A fiúk olyanok, mint a rágógumi-nak örülnék nagyon! :)

    VálaszTörlés
  33. Szia!
    Boldog szülinapot! :)
    A moly-on találtam a blogodra.
    Bármelyik nyereménynek örülnék, de ha választanom kell akkor On Sai - Apa randizhatok egy lovaggal? beleolvasó + KMK könyvjelzők.
    Köszi a lehetősséget. :)
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  34. Szia! Boldog szülinapot! :)
    A blogodra googlen keresztül találtam rá. Már nem is tudom mit kerestem és kidobta, aztán azóta néha bekukkantok és olvasgatok. :) Könyvjelzőnek legtöbbször papírfecniket használok, vagy ha esetleg kézügyben van egy rendes könyvjelző akkor azt. :D
    Én a Kerstin Gier - A fiúk olyanok, mint a rágógumi-nak örülnék nagyon! :)

    VálaszTörlés
  35. Szia!
    Tetszenek a nyeremények.
    Az doboz utolsó kérdését nem tudtam beírni,nem engedi.De ha nem baj,itt megválaszolóm a kérdést.Az oldaladra a moly.hu-n találtam rá.

    VálaszTörlés
  36. Én könyvjelzőként általában egy kártyanaptárat szoktam használni.De most már egyre több könyvnek van saját könyvjelzője vagy a belevarrt zsínóros könyvjelző.Nyereményt nem választok,azt rábízom fortunára.

    VálaszTörlés
  37. Boldog Szülinapot! Úgy látszik egyívásúak vagyunk, csak én nem 2 éves :).A blogodra a facebook-on találtam rá. Könyvjelző volt már: fogpiszkáló, zsebkendő, gemkapocs, fém könyvjelző :)

    VálaszTörlés
  38. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  39. Hali!
    Én épp azt használom könyvjelzőnek, ami a kezem ügyébe kerül. Sajnos néha, ha semmi használható nincs a közelemben, akkor a lapok sarkát szoktam lehajtani.
    A blogodra a facebookon találtam rá, már bő másfél éve. :D
    Legjobban pedig a kilincsakasztókra, vagy a színezős könyvjelzőkre áhítozom.

    VálaszTörlés
  40. Hú, nekem sokáig rengeteg könyvjelzőm volt, mert gyűjtöttem, de időközben rá kellett jönnöm, mennyire nem nekem való a könyvjelző. Szóval azóta zsepi, cetli, bármi, ami a közelben fellelhető, vagy ha saját, akkor behajtom a sarkát, esetleg megjegyzem az oldalszámot. Ja, és gyakran ilyen kis mini, színes post-iteket használok. :)

    VálaszTörlés
  41. Szia! :)

    Én a facebook-on találtam Rád, egy KMK-s oldalon közzétett posztod által. :)

    Szeretnék részt venni a a játékban!

    Könyvjelzőként használom az ágyam mellé készített zsebkendőket, mozijegyet, előadásra szóló jegyet, vagy akár a teafilter tasakját. :)

    A nyeremények közül legjobban E. L. James - Grey aláírt kártyának örülnék. De boldog lennék akkor is, ha Tammara Webber aláírt kártyáit vagy, ha a kilincsakasztókat nyerhetném meg.

    Kőszönöm a részvételt!

    Üdv :)

    VálaszTörlés
  42. Szia! A moly.hu-n találtam rá erre a csodálatos nyereményjátékra!
    Gratulálok a bloghoz, és Boldog Születésnapot! :)
    Köszönöm ezt a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  43. Szia. Én a molyon találtam rád. Leginkább egy Real Madridos karkötőt használok könyvjelzőnek.
    Ui: köszönöm ezt a fantasztikus nyereményjátékot. :)

    VálaszTörlés
  44. Szia!
    Mindig van egy db könyvjelző, amit nem sajnálok és csak azt használom. A többi el van téve, mert féltem őket. :)
    A molyon találtam rá a blogodra.
    Nagyon örülnék az E.L.James Grey kártyának, mert nagy kedvenc a trilógia. Esetleg a KMK kilincsakasztóknak is.
    Köszönöm a lehetőséget és Boldog Blogszülinapot!
    Rami

    VálaszTörlés
  45. Szia 😃 mivel nagy disney mese rajongó vagyok,így csináltattam egy kishableányos könyvjelzőt 😍 imádom 😃😃 facebookon találtam rá a blogodra 😃 nagyon örülnék az E.L.James GREY dedik@lt kártyának :)) imádtam a trilógiát 😃

    VálaszTörlés
  46. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  47. Szia!:)Nagyon Boldog BlogSzülinapot!:D
    Én molyon találtam rá a blogodra és csak gratulálni tudok hozzá.A blog áttekinthető és az értékelések is nagyon jók.Csak így tovább.:)
    Könyvjelzőnek általában azt használom ami éppen a kezem ügyébe akad pl.zsepi,vásárláskor kapott blokk vagy akár egy post-it stb..:)
    A dobozt Petra Rádi néven töltöttem ki.:D
    Én leginkább a dedikált Kerstin Gier könyvnek örülnék ,mert már olvastam tőle és nagyon nagyon imádtam (vagy még talán Tammara Webber által aláír kártyáknak).:)

    VálaszTörlés
  48. Szia!

    Én molyon találtam rá a blogra és ezzel együtt a nyereményjátékra. Mostanában rászoktam a könyvjelzők használatára, de amúgy bármit képes vagyok akként használni pl. vonalzót, öntapadós jegyzetlapot, ceruzát, füzetet...
    Én leginkább a David Levithan könyvet szeretném megnyerni! :) :)

    VálaszTörlés
  49. Szia :)

    Én Facebook-on találkoztam a blogoddal. Az egyik ismerősöm megosztotta az egyik posztodat, azt elolvastam és rögtön megtetszett a stílusod. :)
    Könyvjelzőnek mindent szoktam használni pl. buszjegy, blokk, ceruza, papírzsepi, ami éppen a kezem ügyébe kerül. :)
    Én leginkább a David Levithan könyvet szeretném. :3 :)
    További sok sikert a bloghoz! :)
    Petus

    VálaszTörlés
  50. Szia!

    Én a blogodra az előző nyereményjátékod kapcsán találtam rá, sokakhoz hasonlóan ugyancsak egyik ismerősöm osztotta meg a linket, ami által idekeveredtem. :)
    Könyvjelző téren nálam is egyre bővül (szerencsére) a gyűjtemény. Ennek ellenére mindig csak egyetlen egyet használok, minden könyv olvasásához, mivel a többit inkább csak nézegetem, igyekszem nagyon vigyázni rájuk. ^^
    A nyeremények közül leginkább Tammara Webber dedikált kis kártyáinak örülnék, illetve még On Sai legújabb regényének. :)

    Köszönöm a lehetőséget, további jó olvasást, blogolást kívánok! :)
    J. Kriszti

    VálaszTörlés
  51. Szia!

    A lányom ajánlotta az oldalt. :)
    Legjobban David Levithan - Engedj közelebb könyvének örülnék.

    VálaszTörlés
  52. Szia,
    a blogodra molyon találtam rá, a nyereményjáték kapcsán, így ezúton kívánok neked nagyon boldog blogszületésnapot! :)
    Könyvjelzőből rengeteg van itthon, viszont a vicc az, hogy vagy mindig csak egyet használok, vagy pedig random dolgokat, amik a kezembe akadnak: zsebkendő, blokk, egy cafat papír.
    A nyeremények közül David Levithan - Engedj közelebb könyvére lennék nagyon kíváncsi. :)

    További jó blogolást kívánok, a játékban való részvétel lehetőségét pedig köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  53. Szia! :)
    Ahogy látom, sokakhoz hasonlóan én is molyon találtam rá a blogodra a nyereményjáték hírével. Azt kell mondanom, hogy majdnem minden csomagnak nagyon örülnék. :)
    Az elmúlt pár hónapban összegyűjtöttem egy pár könyvjelzőt, egy kupacban vannak, és valahogy mindig csak a felső 2-3-at használom. Nem azért, mert azok tetszenek a legjobban, hanem azok esnek a kezem ügyébe. :D
    Köszönöm a nyereményjátékot és a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  54. Boldog szülinapot. Könyvjelzőnek sok mindent szoktam használni, zsebnaptárt, képeslapot, belépő jegyeket, sőt egyszer még egy nyugdíj szelvényt is ��

    VálaszTörlés
  55. Szia. Huhh én már nem is tudom, hogyan találtam rá a blogodra, de nem is bánom. És hát azt használok könyvjelzőnek amit épp magam körül találok. Legszívesebben a David Levithan könyvet vagy a Tammara Webber-es kártyákat :)

    VálaszTörlés
  56. Először is, boldog születésnapot! Én a molyon találtam rá az oldaladra, a nyereményjáték kapcsán. Általában a neten keresgélek könyvjelzők után, és ami tetszik azt kinyomtatom. Viszont amíg nem nyomtattam, addig papírzsepit használtam :D
    Könyvmolyképzős kilincsakasztót szeretném!

    VálaszTörlés
  57. Szia! ☺

    Én is a Molyon találtam rá a blogodra. Egyébként nagyon tetszik! ☺

    Könyvjelzőnek általában rendes könyvjelzőket szoktam használni, de előfordul, hogy belépőjegyeket használok, ha nincs más.

    A nyeremények közül David Levithan könyvének örülnék a legjobban. ☺

    További jó blogolást és Boldog Blogszülinapot! ☺

    Legyen szép napod! ☺

    VálaszTörlés
  58. Szia,

    Happy Bday és még sok ilyet!

    Én Blogvinon keresztül találtam rád :)

    A könyvejelzőnek azt használom, ami éppen kéznél van. Sokszor szórólapot, amit a metrónál a kezembe nyomnak. D van egy-két egyedi könyvjelzőm is, amit barátoktól kaptam. Ezek a kedvenceim.

    Széép napot,
    Patrícia

    VálaszTörlés
  59. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  60. Szia! :)

    Köszönjük a lehetőséget, és boldog szülinapot! :) Még sok-sok ilyet kívánok!

    Könyvjelzőnek vagy post-it-eket használok, vagy ami éppen a kezem ügyébe kerül (ha éppen nincs nálam semmi, akkor képes vagyok a telefonomat a lapok közé rakni:) ), de általában rendes könyvjelzőket használok, amiket váltogatok kedvem szerint.:)

    További szép estét!
    Üdv,
    Viki

    VálaszTörlés
  61. Szia!

    Sok-sok boldog szülinapot még ezen kívül. :)

    FB-on találtam rád. :)

    Könyvjelzőnek rendszerint könyvjelzőt, vagy valamilyen papírdarabot, vagy kis kártyát használok. Nem szeretem, ha a könyveim sarka be van hajtva.
    Legszívesebben David Levithan Engedj közelebb könyvét szeretném, de bármilyen másik ajándéknak is örülnék. :)

    Emi

    VálaszTörlés
  62. Jaj, és lemaradt, hogy a nyeremények közül David Levithan könyvének örülnék a legjobban. :) Illetve a színezős könyvjelzők is tetszenek.:)

    VálaszTörlés
  63. Könyvjelzőnek leginkább a British Musemból hozott könyvjelzőt használom :D Vagy lejárt kártyanaptárat, ruha árcetlijét, zsebkendőt, számlát használok :)

    VálaszTörlés
  64. És már megint lefelejtettem azt, hogy Molyon találtalak meg.:)

    VálaszTörlés
  65. Én is a molyon találtalak meg a Nyerj könyvet! zónában :)

    VálaszTörlés
  66. Általában könyvjelzőt használok könyvjelzőnek, de nem boltban vásárolt darabokat, hanem "reklámanyagot". :) Ha nincs ilyesmi kéznél, akkor blokk vagy vonatjegy is szóba jöhet, végső esetben a telefonomon írom fel az oldalszámot. :) A blogodra még korábban találtam rá Molyon keresztül. :) A nyeremények közül Kerstin Gier - A fiúk olyanok, mint a rágógumi aláírt példány + kilincsakasztó csomagért szeretnék versenybe szállni. :)

    VálaszTörlés
  67. Szia, a moly-on találtalak meg nem rég kezdtem el figyelni a blogodat és eddig nagyon tetszik

    VálaszTörlés
  68. Szia!

    Először is nagyon boldog Blogszülinapot! :)

    Kérdésedre válaszok: én rendes könyvjelzőket szoktam használni, ami épp a könyvhöz illik :) a blogodra molyon találtam rá, a nyereményjáték kapcsán!

    Szép estét,
    Dorka ^^

    VálaszTörlés
  69. Ha azt elfelejtettem írni, hogy a 4 db rajzos könyvjelzőt néztem ki :)

    VálaszTörlés
  70. Szia! Molyon találtam a blogodra, és meg kell mondjam nagyon jó értékeléseket írsz.
    A nyeremények közül leginkább Tammara Webber dedikált kártyáinak örülnék, vagy még David Levithan - Engedj közelebb regényének :)

    VálaszTörlés
  71. Szia!:) Molyon találtam rá a blogodra, szívesen olvasgatom mindig az új posztokat:)
    E. L. James Grey aláírt kártyája egy álom lenne, de ha szerencsém van és nyernék, akárminek örülnék:)

    VálaszTörlés
  72. Szia!
    Nekem az egyik imerősöm ajánlotta a blogodat. :)

    VálaszTörlés
  73. Szia! :) Én könyvjelzőt használok általában, de mikor hogy. Van hogy megjegyzem, higy hol járok vagy egy apró dolgot bele rakok. A moly.hu-n láttam meg a nyereményjátékot :) E. L. James Grey aláírt kártyát szeretném megnyerni. :)

    VálaszTörlés
  74. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés