„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2020. április 29., szerda

Melanie Harlow: After ​We Fall – Mindig van tovább


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző kiadónál Melanie Harlow romantikus regénye, amiben egy csinos városi PR tanácsadónő szeme megakad a morcos cowboyon. Amikor Margot megjelenik a Valentini fivérek farmján, Jack egyáltalán nem örül, hogy a testvérei az engedélye nélkül felfogadták, és ezt hamar a nő és a családja tudomására hozza. Persze lehet, hogy a morcos cowboyt a nő formás idomai, hosszú szőke haja és kitartó természete zavarják? Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjétek, hogy a turné végén három szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!


Könyv adatai
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2020. április 21.
Eredeti megjelenés: 2016



Jack ​Valentini nem az esetem.
A szexi, borongós kedélyű cowboy a filmekbe való, nekem jó lesz az öltöny meg a nyakkendő. Úri modor. Borotvált arc. 
Jack talán csodálatos, de mogorva, durva, faragatlan. Messziről kerülne egy ilyen városi lányt, mint én, és ezt nem is leplezi.
De munkát kaptam a család farmján, én lettem a PR tanácsadójuk, úgyhogy kénytelen lesz elviselni engem, ahogy én is őt. Azt, hogy bámul. Meg a változékony hangulatait. A szűk farmerját. Az izmait.
A hatalmas, kemény izmait.
Hamarosan teljesen másféle feszültség támad köztünk, olyan, amitől helytelenül viselkedek az istállóban, a fák között az erdőben, vagy a furgonban. Sosem tettem még ilyesmit, ami ennyire nem vall rám… De túl jó, nem bírom abbahagyni.
És minél többet tudok erről a gyászoló veteránról, annál jobban értem őt. Elvesztette a feleségét, ettől megtört lett, keserű, és saját magát hibáztatja. Úgy gondolja, nem érdemel második esélyt a boldogságra.
De téved.
Nem kell, hogy én legyek az első szerelme. Elég, ha az utolsó leszek.
Imádni való mese a reményről, amit sosem adhatunk fel, a hitről, hogy a boldogság igenis jár nekünk, akkor is, ha a lehető legváratlanabb pillanatban köszönt ránk.
A legszerethetőbb szerelmespár, akik alig tudják elhinni, hogy tényleg rátaláltak arra, akit talán nem is kerestek.
Ismerd meg titkaikat!
„Megvan ebben a könyvben minden: gyógyulás, szex és magával ragadó románc! Komolyan imádtam a sztorit!” – Aestas
Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
18 éves kortól ajánljuk!


Ismét egy szexi farmos történet, aminek nem tudtam ellenállni. Az After We Fall - Mindig van tovább a Könyvmolyképző Kiadónál jelent meg nemrégiben. A fülszöveg alapján egy átlagos, könnyed, romantikus történetre számítottam, de aztán sokkal jobban belebonyolódtam, és végül többet kaptam, mint, amit eredetileg vártam.

A könyv fülszövege eléggé sokat elárul a cselekményből, valóban Margot a mi kis bájos főhősnőnk, aki egy gazdag, szó szerint előkelő családba született. A lány minden anyagi támogatást megkapott gyerekkorától kezdve, ő azonban szembeszegülve a családi “normákkal” egy teljesen hétköznapi szakmát választott. Margot tehát PR tanácsadóként dolgozik, így kerül arra a bizonyos farmra, amely Jack és a családja tulajdonába tartozik, hogy segítsen nekik fellendíteni a gazdálkodást. És habár Jack kezdettől fogva ellenségesen viselkedik a lánnyal, az a bizonyos izzás hamar elindul kettejük között, csak éppen az nem derül ki Margot számára, hogy a férfi miért viselkedik olyan keményen vele. Viszont, mivel mi olvasók mindkét szemszöget követve olvashatjuk a könyvet, hamar kiderül számunkra, hogy Jack bizony nem kevés sebet rejteget a múltból, és emiatt növesztett ilyen vastag, áttörhetetlen páncélt.

Szóval a fülszöveg valóban sok mindent elárult, de a lényeget, a könyv hangulatát képtelen átadni, ami miatt viszont mindenképpen érdemes elolvasni. Ez pedig köszönhető a szerethető karaktereknek, első sorban Margotnak, úgy gondolom. Nagyon ritka, hogy egy női karakter ennyire szimpatikus legyen, de Margot mégis megvett magának első perctől kezdve. Imádtam a humorát, amit már a könyv elején megcsillogtatott (a puffancsos jelenettel), és végig kitartott a történet során. A másik pedig, amit nagyon csíptem benne, az az önkritikája volt: tisztában van ő azzal, hogy egy gazdag, és igen, sok szempontból  elkényeztetett lány is, hogy olyan dolgok, amik másnak elérhetetlennek tűnnek, neki természetes, de valahogy mégis próbál a földön járni. Elképesztően szerethető, kedves, közvetlen, és ami a legfontosabb, nem ítélkezik. Szóval az a fajta lány, akit pillanatok alatt meg lehet kedvelni, még akkor is ha nem akarod..

Nem csoda tehát, hogy még a vad és mogorva Jacket is képes megszelídíteni a lány. Ők tipikusan az a páros, akikben első ránézésre nincs semmi közös, a durva, vidéki férfi és a városi, gazdag életvidám lány, de mégis ahogy haladtam az olvasással, egyre inkább azt éreztem, hogy nekik együtt kell lenniük. Jack persze nem könnyíti meg a helyzetet, de nyilván érthető azután a trauma és veszteség után, amit átélt. És igen, Melanie Harlow nemcsak humoros tud lenni, hanem bizony az érzelmekről is csodálatosan képes írni. Az embernek belesajdul a szíve, amikor Jack múltjáról, az érzelmeinek feltárásáról olvas, képtelenek vagyunk nem megbocsátani neki a korábbi morcos viselkedését. 

Sokat vívódtam azon, hogy elolvassam-e a könyvet, hiszen habár nagy farmos románc rajongó vagyok, féltem, hogy a történet felszínes marad. Végül jól döntöttem, hiszen az írónő remekül egyensúlyozott a szórakoztató, az érzelmes és a szívmelengető jelenetek között. A fülledtebb, erotikus részek is éppen elegendőek voltak azámomra, nem volt túladagolva, meg volt a várakozás feszültsége, és a kidolgozás is igényes volt. 

Az After We Fall tehát belopta magát a szívembe, én bátran ajánlom a new adult műfaj kedvelőinek. Remélem, hogy a Könyvmolyképző Kiadó jelentet meg még könyvet Melanie Harlowtól, én nagyon szívesen olvasnék még tőle, úgy érzem egy újabb gyöngyszemre leltem a romantikus műfajban.

Értékelés: 5/4,5


NYEREMÉNYJÁTÉK

Regényünk főszereplője Jack, akinek minden állomáson megtalálhatjátok egy ismertebb névrokonát. Persze bloggereink furfangosak, és elrejtették a Jack nevű színészeket ábrázoló képeket! Ha megtaláltátok a képet, akkor találjátok ki, hogy ki szerepel rajta, és írjátok be az adott színész TELJES nevét a Rafflecopter dobozba!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


További állomások



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése