„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2016. április 10., vasárnap

Outlander sorozat - 02x01 Képekben


Azt hiszem nem hazudok, ha azt állítom, hogy már hónapok óta tűkön ülve várom (és gondolom ti is) az Outlander második évadát. Mivel ilyen nagy volt az izgalom, úgy döntöttem, hogy néhány képet mutatok az első részből, és írok pár sort a véleményemről. Nos tegnap végre elérkezett a vetítés napja, és a mai fejlett technológiának köszönhetően ma már elérhetővé is vált az első rész. Így nem is csoda, hogy én rögtön le is csaptam rá, már csak azért is, hogy feldobja a napomat egy ilyen borús és esős délutánon. 


Ahogy elkezdődött a főcímdal (amit egyébként imádok), egy kicsit megborzongtam, hiszen ismét visszatértem egy jól ismert és szeretett világba. Ahogy azt megszokhattuk a sorozat nagyon könyvhű, és ez látszódik a kezdő részben is. Az elején visszacsöppenünk 1948-ba, amikor Claire ismét a ,,jelenben" van. Frank rátalál elveszettnek hitt feleségére, és kb. a feléig ezeket a jeleneteket láthatjuk, majd pedig váltunk és visszatérünk a 18. századba, Franciaországba. Az első rész szerintem nagyon megható volt, főleg az eleje, amikor Claire és Frank több nehéz döntést hozott meg. Aztán már egy kicsit féltem, hogy nem is láthatom újra Jamie-t, de szerencsére nem kellett volna aggódnom. Véleményem szerint nagyon jól megoldották az időben való váltást, remekül kialakított rész lett, úgy gondolom, méltó volt a kezdésre. A film egyelőre még csak angol felirattal érhető el, de úgy tudom, hogy ma már hozzák a magyar feliratot is. Én mindenesetre élvezettel hallgattam Jamie akcentusát! :)

Az első rész képekben (spoileres lehet)












Ha meg szeretnétek nézni a legújabb részt, akkor azt ITT tudjátok megtenni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése