„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2017. június 21., szerda

Elle Kennedy: The ​Mistake – A baklövés


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent Elle Kennedy nagysikerű The Deal - Az üzlet című könyvének folytatása, The Mistake - A baklövés címmel. Előző kötetben megismerhettük Logant, aki legjobb barátja párjába zúgott bele és pont ezért sokan vártuk az ő történetét. Vajon van remény Logan számára, avagy Grace hozhatja el neki az igaz szerelmet?

Kövessétek a turné állomásokat és ismerjétek meg jobban a könyvet! A játékunk során esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét!

KÖNYV ADATAI
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2017. június 8.
Eredeti megjelenés: 2015
Oldalszám: 352
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789633997772 

A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 

A srác nem csak a pályán szeret játszani… 
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos. 

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!


Nagy örömömre folytatódik az Off-Campus sorozat, ráadásul nem is kellett olyan nagyon sokat várnunk, hiszen az első rész, Az üzlet tavaly novemberben jött ki. Akkor már megismerhettük annak a bizonyos hokicsapatnak a dögös négyesét, Garettet, Logant, Deant és Tuckert. Ezen fiúk szerelmi életét követi a sorozat négy része is, jelen esetben Logannal a főszerepben.

Én tisztán emlékszem Logan szerepére a kezdő kötetből, arra a furcsa szituációra, hogy a fiú úgy érezte, hogy belesett legjobb barátja barátnőjébe, Hannah-ba. Nos, megnyugtatok mindenkit, ez a szituáció még mindig fennáll, felhozva már a történet elejére egy kínos konfliktust. Hiszen Logan természetesen emiatt szörnyen érzi magát, bűntudata van, állandóan kerüli őket, ami feszélyezetté teszi a négyesünk kapcsolatát. Aztán egy nap bekopog Grace ajtaján, ami sok mindent megváltoztat a fiú életében. Grace személyében egy igazán édes lányt ismertem meg, aki ha a zavarban van, rettentő sokat és sokszor zagyvaságot beszél, ami nagyon szerethetővé teszi őt. És persze John Logan előtt - akinek a híre megelőzi konkrét tetteit - csakis zavarba ejtően tud viselkedni, hiszen a nőcsábász hokis fiú az első pillanatban leveszi őt a lábáról. A főhőseink tehát egy véletlen folytán találkoznak egymással, majd pedig elég hamar, hogy úgy mondjam a tettek mezejére lépnek. Grace egy teljesen más karakter, mint Hannah volt, meglepően bevállalós, hiszen már az ismerkedésük első éjszakáján intim kapcsolatba kerül Logannel. Ez azért nem jelenti azt, hogy a fiúnak nem kellene harcolni érte, hiszen egy félreértés következtében a kapcsolatuk megszakad, és Logannek bizony keményen hajtania kell, hogy visszanyerje a lány bizalmát.

Ami engem kissé meglepett a könyvben, hogy Grace és Logan nagyon hamar összejöttek, az elején hiányoltam a kapcsolatuknak, az érzelmeik kialakulásának folyamatát. Az első részben pont azt szerettem, hogy csak lassan haladtak, hogy Hannah tényleg nem akart semmit, csal lassan bontogatta szárnyait. Ezért most először egy csöppent meghökkentetem, mert nem felkészülve az események ilyen gyors folyására. Aztán a Hannah-szál ismét visszatér, és miután Grace elveszti a fiúba vetett könnyű bizalmát, Logannek fel kell kötnie a gatyáját, hogy visszanyerje a lányt! És ezeket a részeket imádtam! Volt egy bizonyos lista, amit Grace készített Logannek, hogy teljesítse őket, hogy ,,visszanyerje a kiszemelt lány szívét". Ez  kissé gyerekes, de annál viccesebb, és persze olvadós-romantikus volt. 



Az előző részhez hasonlóan a főszereplőknek nemcsak egymással, hanem magukkal is meg kell küzdeniük. Gracenek főként saját érzelmivel, hogy újra bízni tudjon a fiúban, és egy bizony legjobb barátnőben, Sabrinában is. A kapcsolataiban mindig alárendeltként viselkedő lány, most lehetőséget kap arra, hogy önmaga legyen. Logan személyében pedig ismét a család, az otthoni problémák kerülnek elő. 

A régi szereplők is visszatértek ebben a részben, kaptunk sok cukiságot a Hannah és Garett párostól, és némi ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk a jövőben a két (egyelőre) szingli hokistól. Őszintén szólva én Dean kötetére vagyok nagyon kíváncsi! Ő az, aki a legkevésbé szimpatikus a négyesből, talán ezért is várom annyira, hogy megkedvelhessem! :D

A könyv nálam nem ütötte meg az előző mércéjét, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne igazán élvezhető, szórakoztató és iszonyúan szexi. A Grace-Logan páros aranyos volt, jól működtek együtt, a levegő tényleg mindig izzott körülöttük. A négy fiú már az első részben belopta magát a szívembe, ezért alig várom, hogy megismerhessem mindannyiuk történetét!


Értékelés: 5/4,5




NYEREMÉNYJÁTÉK

Ha velünk játszottál első résznél, emlékezhetsz, hogy jelenlegi jégkorongosokról kérdeztünk titeket, most is a jégkorong világában maradunk. Minden állomáson jéghokis kérdéseket találtok,ezekre a Rafflecopter megfelelő mezőiben kell helyesen válaszolnotok.
Játékra fel!

Milyen időközönként váltják egymást a játékosok?


Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.





További állomások

06.21 Könyvvilág
06.24 CBooks
06.25 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése