„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2022. november 18., péntek

Elle Kennedy: The ​Play – A játszma


A
Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy Briar U sorozatának várva várt harmadik részét a The Play - A játszma címmel. A  jóképű hokis csapatkapitány, Hunter Davenport önként vállalt szexmentes élete egyre bonyolultabbá válik, miután egyetemi csoporttársa és jóbarátja a szexi Demi Davis egyértelműen őt akarja megszerezni, miután szinglivé vált. Ha olvasnád ezt a vérbeli “barátságból szerelem” sztorit, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Könyv adatai
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2022. november 8.
Eredeti megjelenés: 2019
Oldalszám: 464



Őrültség ​lenne összejönnünk…
Mit tanultam a tavalyi esetből, amikor a zavaró tényezők tönkretették a csapatom teljes szezonját? Azt, hogy nincs több töketlenkedés. Sőt, a tököm egy az egyben ki kell, hogy kerüljön a képből. Újdonsült csapatkapitányként új mottó szerint élek: csak a hoki és a suli, a csajok várhatnak. Vagyis én, Hunter Davenport önkéntes cölibátusra ítélem magam… bármilyen nehéz lesz is.

Azt viszont nem tiltja semmi, hogy lányokkal barátkozzak. Nem fogok hazudni: az új csoporttársam, Demi Davis belevaló csaj. Jó a dumája, és állati szexi, de mivel foglalt, meg sem próbálok ráhajtani. Csakhogy a barátságunk harmadik hónapjára Demi már szingli, és új zsákmányra veti ki a hálóját. Engem akar.

És lehetetlen elkerülnünk egymást, de tudom, hogy képes leszek ellenállni neki. Mi ketten amúgy sem működhetnénk. Különböző a hátterünk, teljesen mások a céljaink, ráadásul a szülei ki nem állhatnak. Őrültség lenne összejönnünk. Már csak a testemet kell meggyőznöm erről – és a szívemet.


Folytatódik a kedvenc hokis sorozatom, immáron harmadik részéhez érkezett Elle Kennedy Briar U szériája. Az egyik főszereplőnk ezúttal Hunter Davenport lesz, akinek a saját története már a Hajsza óta érik, hiszen akkor igencsak megégette magát Summer és Fitzy miatt.


A történetünk elején azonban Hunternek esze ágában sincs csajozni, sőt cölibátust fogad a hokiszezon végéig, ugyanis úgy érzi, előző évben azért vesztettek, mert túltolta bulit és a csajokat, ami elterelte a figyelmét, ráadásul az utolsó meccsükön emiatt konfliktusba is keveredett az ellenféllel és veszített a csapatuk. Szóval Hunter úgy dönt, hogy a szezon végéig nem fekszik le senkivel bármily nehéznek is tűnjön. És persze az is, Hunternek igazán nehezére esik betartani a fogadalmát, aminek köszönhetően kapunk jó néhány vicces pillanatot. Ez pedig akkor válik bonyolulttá igazán, amikor megismeri Demit, akivel a pszichológia kurzuson közös projektben kell részt vennie, és nagyon hamar megkedveli őt.


Üdítően hatott rám, hogy ebben a részben nem rögtön a csábításé volt a főszerep, még ha vonzónak is találták a szereplőink egymást. Ez köszönhető nyilván Hunter fogadalmának is, és annak, hogy Demi a könyv elején kapcsolatban van, emiatt nem tekint úgy Hunterre és a fiú is tiszteletben tartja a kapcsolatát. Viszont a közös hang hamar megvan, nagyon szórakoztatóak voltak a párbeszédek kettejük között, érdekes volt a pszichológiai gyakorlat, ami szintén közelebb hozta őket egymáshoz, egy szóval első körben barátokká váltak, ami nekem nagyon szimpatikus volt. Aztán persze ahogy kikerült Demi barátja a képből és a kapcsolatuk is elmélyült, bizony egyre közelebb kerültek egymáshoz és Hunternek is egyre nehezebb volt megtartani a fogadalmát.


Én abszolút úgy érzem, hogy ahogy haladunk a sorozattal, úgy lesznek egyre szórakoztatóbbak a könyvek, Demi és Hunter elképesztően vicces figurák, imádtam a szócsataiakat, valami szuper volt a dinamika köztük. De a hokicsapat is odatette magát, megismerhetünk több új szereplőt is, akik üde színfoltjai voltak a történetnek, kaptunk rengeteg vicces beszólást, de a legjobb "figura" Mr. Eggscobar volt, rengeteget nevettem rajta. A következő részben egyébként az egyik új karakter, Conor lesz a főszereplő, aki az Off-Campus Dean-jének felel meg, egy igazi szívtipró, szóval gondolhatjátok mennyire várom a történetét.


De azért akadtak nehéz témák is a történetben, mind Deminek, mind Hunternek megvoltak a maguk problémái a családjukkal, és Deminek a szakítással is ugyebár. Kicsit azt sajnáltam, hogy Demivel ellentétben Hunter családi életébe csak a fiú szavai által nyertünk betekintést, és nem "találkoztunk" velük, habár persze az is igaz, hogy vannak olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni, nem feltétlenül érhető el a happy end. A könyv végén pedig volt egy igazán megrendítő fordulat is, amire egyáltalán nem számítottam, de örülök, hogy helyet kapott ez a téma is egy alapvetően könnyed műfajú könyvben.


Engem tehát ismét levett a lábamról Elle Kennedy, egyszerűen képtelen vagyok megunni ezeket a hokis fiúkat, akiket valahogy végül mindig sikerül "megszelídíteni". De az írónő a női karakterek ábrázolásában is mindig jól teljesít, hiszen Demi személyében ismét egy jó fej, laza, magabiztos, ugyanakkor érzékeny lányt ismerhetünk meg. Én most is csak ismételni tudom önmagam, hogy bátran vegyétek kezetekbe Elle Kennedy-től bármelyik Off-Campus vagy Briar U könyvet, ha szeretnétek egy szórakoztató, szexi és magával ragadó történetet olvasni.




Értékelés: 5/4,5


NYEREMÉNYJÁTÉK

A turnénk során minden állomáson egy kedvelt hokis főszereplő nevének betűit kevertük össze Elle Kennedy jégkorongos sorozataiból. Helyes sorrendbe állítva a neveket írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.


zodiaC glen Flirt
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
További állomások

11.09. Kelly és Lupi olvas

11.12. Angelika blogja

11.15. Dreamworld extra

11.18. Könyvvilág


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése