„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2015. október 17., szombat

The Selection - A hónap rajongója pályázat: október

Sziasztok. Mivel az előző hónapban is igen csak aktívak voltatok, októberben is folytatódik a Hónap Rajongója Pályázat. Most nem is várunk el tőletek mást, mint hogy egy kicsit aktivizáljátok magatok A párválasztó - The Selection facebookos oldaodalon és az én oldalamon (igyekszem én is minél több Párválasztós infót megosztani), illetve nagy előnyt jelent az is, ha kommenteltek ez alá a bejegyzés alá: magáról a rajongói projektról, a sorozatról, a megjelenésről, akármiről, ami a témába kapcsolódik, csak halljuk a hangotokat. :)

Ebben a hónapban a Happily Ever After novelláskötet kap főszerepet a bejegyzésemben. Ez a kötet Amerikában már megjelent október 13-án. Itthon még nem derült ki a pontos dátum, de Komlósi Csilla rákérdezett a GABO kiadónál, és volt olyan kedves, hogy megosztotta velünk a jó hírt, miszerint valószínűleg 2016. elején fog megjelenni. Addig is hoztam Nektek egy kis kedvcsináló bejegyzést a Kiera Cass legújabb kötetről.

,,Mindegyik sztori 5 pontból 5, egyszerűen imádtam. Főleg Marleet és Cartert, OMG, olyan aranyosak" /Isabel -GoodReads/

Fülszöveg: Találkozz Maxon herceggel mielőtt beleszeretett Americába, és Amberly-vel, mielőtt királynő lett. Lásd a Párválasztót egy palotaőr szemén keresztül, aki végignézi, ahogy első szerelme messze sodródik tőle, és egy lányéból, aki beleesik egy fiúba, aki nem a herceg volt. Ez a nagyszerű gyűjtemény 4 novellát tartalmaz Kieara Cass megnyerő világából, kettő ezekből itt jelenik meg először nyomtatásban - valamint exkluzív, eddig soha nem látott jeleneteket is tartalmaz. 






A kötet a következőket tartalmazza:
A herceg
A palotaőr
A királynő (nyomtatásban először)
A kedvenc (nyomtatásban először)
Exkluzív új jelenetek A Párválasztóból, Az Elitből és Az Igaziból
Előszó minden novellához Kiera Casstól
Illéa térképe és más illusztrációk
Sok minden más!*

Mint látjátok - A herceg és A palotaőr mellett - nagyon sok új történetet, jelenetet, és amit én személy szerint nagyon várok, illusztrációkat tartalmaz a Happily Ever After. Már több helyről is jött egy-egy értékelés, amikből megtudhatjuk, hogy mégis mire számíthatunk. Egy rajongó például a következőt írta: ,,Clarkson király olyan oldalát ismerhetjük meg, amit az alattvalói soha nem láthattak. Amberly királynő nagyon szuper." Az ilyen vélemények után az ember csak még jobban várja, hogy elolvashassa őket...
Ahogy az lenni szokott, képek felkerültek már az internetre, ezekből Edittel szeretnénk néhányat megmutatni nektek:








Ezek a könyvekből fényképezett illusztrációk szerintem gyönyörűek, már alig várom, hogy élőben is láthassam őket. Azt még megjegyezném, hogy az már biztos információnak tűnik, hogy minimum 12 kép lesz a könyvben, de ahogy elnézem, szerintem több is. Azt is megemlíteném azért (habár ez ennyi kötet után már lehet, hogy egyértelmű), hogy szerintem a Happily Ever After borítója ugyancsak csodálatosra sikerült, a lila háttér is nagyon jól passzol Stacey Farnethez. 
Nos a bejegyzésből (remélem) kiderült, hogy Edith és én is nagyon várjuk a kötet megjelenését. És ti hogy vagytok vele? Várjátok már? Vagy inkább már rákészültetek a The Crown-ra? Ami egyébként jövőre május 3-án jelenik meg külföldön, úgyhogy arra még egy picit várnunk kell. De addig is... ,,csak legyen már a kezünkben a Happily Ever After!!" :)
A végére pedig Illéa térképe:

*A fülszöveg saját fordítású, úgyhogy a változás jogát fenntartom. 


4 megjegyzés:

  1. Szia azta meg mindig nem hiszem el nagyon köszi hogy említetél a bejegyzésben :) És igen már nagyon várom hogy végre kijöjjön a maradék 2 kötet :) a legjobban a Happily Ever Affter-ben a rajzokra leszek nagyon kíváncsi :) <3

    VálaszTörlés
  2. Ez csak természetes, ha már ilyen fontos információval szolgáltál :)
    Igen, a rajzokra én is nagyon kíváncsi vagyok. De persze a sztorikra is :))

    VálaszTörlés
  3. Én le vagyok maradva :O
    Hány részes akkor most a párválasztó? *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehát eddig megjelent ugyebár A párválasztó, Az Elit, Az igazi (ezek America kötetei), aztán A koronahercegnő (Eadlyn története), illetve a Párválasztó történetek, ami tartalmazza A palotaőr (2,5) és A herceg (0,5) történetét. A Happily ever after, amiről a bejegyzés szól, ennek a kibővített változata, A palotaőr és A herceg mellett tartalmazza A kedvenc és A királynő történeteket is, és szépséges illusztrációkat szintén. Emellett jövőre még megjelenik a sorozat 5. része, a The Crown, ami Eadlyn történetét viszit tovább. Azt hiszem ennyi. Remélem érthetően fogalmaztam :)

      Törlés