„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/2018. április 30., hétfő

Francesca Zappia: Eliza ​and Her Monsters

In the real world, Eliza Mirk is shy, weird, and friendless. Online, Eliza is LadyConstellation, anonymous creator of the wildly popular webcomic Monstrous Sea. Eliza can’t imagine enjoying the real world as much as she loves her digital community, and has no desire to try.
Then Wallace Warland, Monstrous Sea's biggest fanfiction writer, transfers to her school. Wallace thinks Eliza is just another fan, and Eliza begins to wonder if a life offline might be worthwhile. But when Eliza’s secret is accidentally shared with the world, everything she’s built—her story, her relationship with Wallace, and even her sanity—begins to fall apart.
With illustrations from Eliza’s webcomic, as well as screenshots from Eliza’s online forums and snippets of Wallace's fanfiction, this uniquely formatted book will appeal to fans of Noelle Stevenson’s Nimona and Rainbow Rowell’s Fangirl.

2018. április 22., vasárnap

Csak egy kis olvasási válság..


Sziasztok. Talán észrevettétek, hogy az utóbbi időben ritkultak a bejegyzéseim a blogomon és a facebook oldalamon, sőt az instagramon is. Telnek a napok, és azt veszem észre, hogy te jó ég, ma sem osztottam meg semmit, pedig annyi mindent lehetne. Szeretnék egy pár szóban írni arról, hogy miért van ez mostanában.

2018. április 11., szerda

Marie Rutkoski: The ​Winner's Kiss – A nyertes csókja


Utolsó részéhez érkezett Marie Rutkoski érzelmekben és intrikákban gazdag sorozata, A nyertes trilógia. Vajon győzhet-e Kestrel az utolsó játszmában? Vagy elveszít mindent, amiért eddig harcolt? Tartsatok a Blogturné Klubbal 2018. április 7-e és 13-a között; ha pedig velünk játszotok, megnyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott könyvet is!

2018. április 9., hétfő

Tarryn Fisher F*ck ​Love – Kapd be, szerelem!


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Tarryn Fisher új regénye, a Kapd be, szerelem! Az írónő különleges és egyedi stílusa ismét megmutatkozik Helena Conway történetében, aki a szerelem és az önmegvalósítás rögös útját járja be a könyv során. Tartsatok velünk ti is, és játsszatok, ha szeretnétek megnyerni a könyvet.

2018. április 3., kedd

Colleen Hoover · Tarryn Fisher: Soha, ​de soha 3.


Colleen Hoover és Tarryn Fisher a Soha, de soha előző két kötetében már bebizonyította, hogy remek párost alkotnak együtt. Hamarosan pedig minden titok kiderül, ugyanis áprilisban megjelenik a sorozat harmadik és egyben befejező része a Könyvmolyképző Kiadónál. Lehull a lepel Charlie és Silas amnéziájának okáról, arról, hogy vajon képesek-e ezt az állandó körforgást megállítani, és talán a legfontosabb, hogy tovább tudnak-e lépni a múlton és együtt maradnak-e a fiatalok. Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra, tartsatok a blogturné 4 bloggerével, és játsszatok a könyv egy példányáért.