„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2019. február 26., kedd

Ava Dellaira: Hazatérés


Ava Dellaira különleges, keserédes és finom stílusát sokan megszerethették már előző, Kedves halottak című regénye által. Új könyvében, a Hazatérésben ismét egy nagyon érzékeny, megható és elgondolkodtató, váltott idősíkban játszódó történetet hoz el nekünk, melyben egy anya és lánya sorsát követhetjük végig. Vajon sikerül megküzdeni a múlt kísérteteivel és begyógyítani a régi sebeket a szeretet és megértés által? Ezekre a kérdésekre is választ kaptok, ha elkíséritek öt bloggerünket. Ha pedig velünk játszotok, most megnyerhetitek a Ciceró Könyvstúdió által felajánlott három példány egyikét!

2019. február 14., csütörtök

Julie Klassen: A ​társalkodónő titka


A General Press kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Julie Klassen - A társalkodónő titka című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja Lady Marianna és Hannah utazását, mely örökre megváltoztatja és gyökeresen felforgatja mindkettejük életét.

2019. február 11., hétfő

Emery Lord: Minden velünk kezdődött


Újabb lebilincselő Emery Lord könyv jelent meg a Menő Könyvek gondozásában januárban. A Minden velünk kezdődött főhőse a 16 éves Paige, aki barátja elvesztése után a továbblépés reményében új célokat tűz ki maga elé. Miközben legjobb barátnői segítségével új tapasztalatokra tesz szert, rá kell ébrednie, hogy nem minden úgy alakul, ahogy azt eltervezte, azonban ez nem biztos, hogy rosszat jelent. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy miképpen újul meg Paige a történet során, és hogy kerül a képbe az édes kocka fiú, Max, akkor tartsatok a turné bloggereivel és játsszatok a könyv egy példányáért!

2019. február 9., szombat

Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin - Szárnyak és pusztulás udvara


A Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk a Tüskék és rózsák udvara sorozat utolsó részét idén januárban. A befejező kötetben Feyre bosszújának és a küszöbön a háborúnak köszönhetően a tetőfokára hág a hangulat. Feyrenek, Rhysnek, és a többieknek mindent meg kell tenniük azért, hogy megnyerjék maguknak a többi udvar támogatását, miközben nem várt helyről bukkannak fel szövetségesek. A Szárnyak és pusztulás udvara méltó befejezése a sorozatnak, Sarah J. Maas ismét rengeteg izgalmas, fordulatos és lélegzetelállító pillanattal ajándékozta meg az olvasóit. Ha szeretnétek Ti is részese lenni az élménynek, akkor tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyvért.

2019. február 4., hétfő

Mary Alice Monroe: Déli karácsony


A General Press gondozásában jelent meg Mary Alice Monroe Nyári emlékek sorozatának legújabb része, a Déli karácsony. A könyv a McClellan család szívmelengető történetét meséli el, amely karácsony idején játszódik. A családnak sok megpróbáltatáson kell keresztül mennie, azonban karácsonykor bármilyen csoda megtörténhet, ami reményt ad nekik arra, hogy minden rendbe jöjjön. Ha kíváncsiak vagytok McClellanék történetére, és arra, hogy miképpen kerül a képbe nem is egy, hanem két édes kutya is, akkor tartsatok a turné három bloggerével, és játsszatok a könyvért.

2019. február 1., péntek

Charlie Higson: The Enemy - Felnőttek nélkül


Az Athenaeum Kiadó egy izgalmas zombis YA-regény megjelentetésével kezdte az új évet, amelyben egy pusztító járványt követően a 14 évesnél idősebb túlélők vérszomjas lényekké változnak! Főszereplőink kisebb-nagyobb gyermekek, akik Londonban bújkálva igyekeznek túlélni, ám egy nap felbukkan a titokzatos Jester, aki úgy tudja, hogy a Buckingham-palotában biztonságos menedékre lelhetnének mindannyian - a fiatalok persze útra kelnek! Tartsatok velünk a hat állomásos blogturnénk során, és a turné végén a helyes válaszokat beküldők között 3 Felnőttek nélkül regényt sorsolunk ki a kiadó jóvoltából!