„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2023. január 29., vasárnap

On Sai: A gyógyítók


2022 végén a Könyvmolyképző jóvoltából megjelenhetett On Sai Vágymágusok-sorozatának 3. része, A gyógyítók. Ezúttal három bloggerünk indult útnak Riannával a háborúba, hogy végre szemtől szemben állhassanak a titokzatos hójárókkal. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

2023. január 24., kedd

Kresley Cole: Arcana Rising – Vihar előtti csend


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Az Arkánum Krónikák sorozat negyedik részét Kresley Cole tollából: Arcana Rising - Vihar előtti csend címmel. A rajongók és persze bloggereink is repesve várták már, hogy a kártyák újra mozgásba lendüljenek. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

2023. január 13., péntek

Kerstin Gier: Nefelejcs


A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Kerstin Gier legújabb könyve Nefelejcs címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják ezt a varázslattal teli világot, mely már világszerte meghódította az olvasók szívét.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

2023. január 8., vasárnap

Elle Kennedy: The Dare - A kihívás


A
Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy Briar U sorozatának utolsó részét The Dare - A kihívás  címmel. Conor Edwards meglehetősen unja a trófea szerepét, amit a lányok folyton el akarnak nyerni, így kapva kap az izgalmas ajánlaton, hogy álbarátja legyen a kerek formákkal megáldott Taylor Marsh-nak. Vajon lesz ebből a kapcsolatból szerelem?  Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

2023. január 7., szombat

2022 - Zárjuk le!


A korábbi években mindig az év utolsó napján hoztam az évzáró posztokat, ezúttal azonban a 2022-es év utolsó napjait pihenéssel vagy éppen jövés-menéssel töltöttem, így nem igazán jutott időm bejegyzés írására, erőltetni pedig nem akartam. Mégis úgy érzem, hogy valamelyest érdemes lenne lezárni a 2022-es évet, kicsit visszatekinteni mik történtek a blogolás, olvasás terén, összegezni őket egy bejegyzésben, és azért néhány mondatban - a megszokott módon - a személyes részre is kitérnék, hiszen ezek a dolgok abszolút hatással vannak az olvasási szokásaimra.

2023. január 5., csütörtök

Jennifer L. Armentrout: The ​Brightest Night – A legfényesebb éjszaka


Folytatódnak Luc és Evie kalandjai, ugyanis decemberben megjelent az Originek sorozat harmadik része, A legfényesebb éjszaka a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ha ti is szeretnétek újra elmerülni a luxenek és originek világában, tartsatok velünk és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.