„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2020. február 26., szerda

Benina: Káosz és fegyelem


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Benina legújabb regényét a Rázós könyvek sorában. A Káosz és fegyelem A túlélés szabályai sorozat második része, mely Josiah és Piper sorsát mutatja be az olvasóknak, hogyan tudják feldolgozni a testi és lelki sérüléseket, és milyen veszélyek fenyegetik őket a továbbiakban, mert a borzalmaknak még egyáltalán nincs vége. Kövesd az állomásokat és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

2020. február 23., vasárnap

Max Brallier: Az ​utolsó srácok a Földön


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hozzánk is megérkezett a zseniális, a hősies, a szórakoztató, egyszóval a páratlan Jack Sullivan története. Az apokalipszis beköszöntével egy maroknyi gyerekcsoport igyekszik együttes erővel túlélni a megpróbáltatásokat, mindezt vicces és szórakoztató formában. Nagyságát emeli, hogy még a Netflix is sorozatot készített belőle!
Tartsatok velünk, hiszen most 3 szerencsés is nyerhet egy példányt a kötetből!

2020. február 13., csütörtök

Ashley Carrigan: Az ​oroszlán árnyékában



A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Ashley Carrigan legújabb regényét a Zafír pöttyös könyvek sorában. Az oroszlán árnyékában a Negin sorozat első része, mely San Francisco sötétebbik oldalára viszi az olvasókat, ahol egy titkos csapat oldja meg a félelmetes paranormális eseményeket, szellemeket fognak be, démonokat üldöznek saját határaikat feszegetve. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

2020. február 10., hétfő

Mary E. Pearson: Tolvajok ​tánca


A Ballengerek családja nemzedékek óta él a törvényen kívül, azt állítva, hogy az ő nemzetségük a legősibb a Fennmaradottak közül. Az új családfő hatalmát azonban belső hatalmi harcok és külső fenyegetések kezdik ki.
A vendai királynő három ifjú nőt, elit testőrsége tagjait küldi a Ballengerek fészkébe, hogy színe elé hurcoljanak egy árulót. A kis csapatot egy legendás tolvaj vezeti, aki élete legnehezebb feladatára készül.
Amikor a törvényen kívüli vezér és a tolvaj találkoznak, macska-egér játék veszi kezdetét, amelyben mindketten titkokat őriznek és próbálnak feltárni – mit sem tudva arról, hogy a legsötétebb titok mind közül az egész kontinens jövőjét veszélyezteti.
A Fennmaradottak krónikája, mely Az árulás csókjával vette kezdetét, most a kontinens új szegletébe vezet el, már megszeretett régi és lebilincselően izgalmas új szereplők közé.

2020. február 6., csütörtök

Hónapzáró - január, a fantasy könyvek hónapja


Az évzáró posztomban írtam arról, hogy tavaly nagyon kevés olyan bejegyzés született, ami nem könyvértékelés. Pedig én nagyon szerettem régen elmélkedős posztokat írni, de valamiért a tavalyi évben kicsit belefásultam ebből a szempontból a blogolásba, és csak értékelésekre futotta. Idén azonban megfogadtam, hogy szeretnék ezen változtatni, és valami újat vinni a blogomba. Először idézetes bejegyzéseket terveztem, hogy minden hónapban megírom az elolvasott könyvekből a kedvenc idézeteket, de aztán arra gondoltam, miért ne lehetne kicsit bővebb, kicsit személyesebb. Így született meg a hónapzáró poszt ötlete, amelyben minden hónapban kicsit összegezném az olvasásaimat, beszerzéseimet, milyen élményeket éltem meg, mik voltak a kedvenc idézeteim, igazából bármi, ami az olvasással, blogolással kapcsolatos. Ezáltal kicsit személyesebb vizekre eveznénk, megismerhetitek, hogy miért választottam az elolvasott könyveimet, mi volt az, ami tetszett, nem tetszett, miket ajánlok úgy igazán, mik történtek a blog életében.